marți, 30 august 2011

eSKY.ro anunţă parteneriatul cu Libertatea pe piaţa biletelor de avion

eSKY România anunţă lansarea parteneriatului cu Libertatea pentru Platforma de rezervări online Partner Toolkit. Astfel, pe pagina de internet a ziarului Libertatea va fi disponibila o pagină dedicată numită Bilete de avion, unde cei interesaţi vor găsi un motor de căutare pentru zboruri.


Ramona Cojocaru, Specialist Programe Afiliere la eSKY.ro, declară: “Piaţa din România este încă tânără în ceea ce priveşte turismul online, însă lucrurile cu siguranţă avansează rapid. Pentru eSKY.ro, acest lucru e vizibil prin prisma traiectoriei ascendente pe care compania a avut-o încă de la lansarea sa pe piaţa de turism online din România, in noiembrie 2009.
Programul de afiliere Partner Toolkit este un model nou de business pe care l-am lansat cu succes la sfârşitul anului trecut. Portofoliul devine din ce în ce mai bogat în nume sonore ale marilor jucători pe piaţa online din România.

Tinand cont că Libertatea.ro are o putere de convingere ridicată în rândul cititorilor de publicaţii online şi un impact major în mass media, am încredere că acest parteneriat va aduce beneficii de ambele părţi şi va creste notorietatea motorului de rezervări eSKY Travel Search. Le doresc celor de la Ringier Romania mult succes în vânzarea online de bilete de avion! ”

Claudiu Popa, Senior Brand Manager la Libertatea: “Ne bucură posibilitatea de a oferi tuturor utilizatorilor Libertatea.ro un nou serviciu şi suntem încântaţi de faptul că avem certitudinea unui produs de calitate garantat de marca eSKY. Prin lansarea secţiunii biletedeavion.libertatea.ro venim în ajutorul utilizatorilor aflaţi în căutarea celor mai bune opţiuni de călătorie.”

Comunicatul de presă poate fi citit integral pe pagina Comunicatemedia.ro si Blog.eSKY.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu