luni, 3 octombrie 2011

eSKY.ro anunta parteneriatul cu Infoturism pe piata online a biletelor de avion

eSKY Romania anunta lansarea pe piata de turism online a parteneriatului cu Infoturism. Astfel, in paginile celui mai mare portal de turism din Romania va fi disponibil motorul de cautare pentru bilete de avion eSKY Travel Search - ETS, la adresa www.infoturism.ro

eSKY Romania anunta lansarea pe piata de turism online a parteneriatului cu Infoturism. Astfel, in paginile celui mai mare portal de turism din Romania va fi disponibil motorul de cautare pentru bilete de avion eSKY Travel Search - ETS, la adresa www.infoturism.ro.
Compania are de asemenea acces la serviciul telefonic de relatii clienti, prin numarul direct 031 100 3782 , la care cei interesati pot suna pentru a rezerva bilete de avion prin Infoturism. Acesta este un avantaj pe care eSKY il ofera partenerilor sai: acces la servicii tip call center fara suprataxa si alocarea unui numar de telefon dedicat la care clientii pot suna pentru a solicita date suplimentare legate de biletul de avion achizitionat. 
Dintre avantajele inscrierii in programul de afiliere Partner Toolkit mai amintim: posibilitatea de a oferi clientilor tarife negociate direct cu companiile aeriene; diverse facilitati incluse in pretul biletului (ex. check-in online gratuit etc.); serviciu personalizat de rezervare in functie de necesitatile clientului; posibilitatea de personalizare a motorului de cautare cu elemente vizuale specifice brandului partenerului; flexibilitatea metodelor de plata etc.
Inscrierea in programul de afiliere Partner Toolkit este deschisa tuturor celor care detin un site web - fie ca e vorba de persoane fizice sau juridice - si doresc sa isi extinda sursele de venituri rapid, fara a investi bani sau resurse. Mai multe detalii pe site-ul eSKY.ro, la adresa www.esky.ro
Doru Marculescu, Director General infoturism.ro, declara: "Sectiunea de Bilete avion online pe care am dezvoltat-o impreuna cu eSKY va intregi oferta noastra generala adresata turistilor si vine in alinierea infoturism.ro la noile tendinte de pe piata, atat in ceea ce priveste dorinta clientilor de a gasi intr-un singur loc tot ceea ce au nevoie pentru planificarea vacantei, cat si fata de intentiile din ce in ce mai dese ale acestora de personalizare si flexibilizare a pachetelor turisyice individuale sau de grup. Speram ca toti utilizatorii nostri sa fie incantati de faptul ca profesionalismul cu care i-a obisnut infoturism.ro este acum completat de performantele oferite de eSKY.ro"
Infoturism.ro este cel mai mare portal de turism din Romania, punand la dispozitia utilizatorilor cea mai complexa baza de date cu oferte turistice. 
eSKY Romania este o companie de rezervari online de bilete de avion, asigurari de calatorie si hoteluri, membra a grupului european eSKY, cu filiale in Polonia si Bulgaria. Compania s-a lansat pe piata autohtona de turism in 2009, iar in 2010 s-a pozitionat deja intre primele trei cele mai puternice agentii online de profil din tara, cu afaceri de 3.8 milioane de euro si profit in crestere comparativ cu anul precedent.
In 2011 eSKY.ro a continuat sa-si imbunatateasca serviciile, atat prin adaugarea unor noi facilitati - asigurari de calatorie, platforma de hoteluri - cat si prin dezvoltarea motorului de cautare pentru bilete de avion si a retelei de afiliati Partner Toolkit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu